Scrapbog / Scrapbog 2013 / Påskeudstilling 2013
Galleriet har i denne påske 2013 også meget at byde på med over 30 udstillere fordelt på 750 kvm.og har derfor valgt at holde åbent alle påskedage, fra 13 - 17, hvilket vil give anledning til en bredere fordeling af besøgende, og tid til at gå på opdagelse i det store Galleri; hvor i hovedvægten ligger på malerier, men også keramik, foto, pilogflet, glas, filt, smykker og meget mere er rigt repræsenteret. Galleriet er kunstnerdrevet af 10 faste udøvende kunstnere som leder og varetager den daglige drift. Samtidig giver Galleriet andre kunstnere mulighed for at udstille deres værker for et mindre månedlig beløb, for en kortere eller længere periode.

Påskeudstilling 2013

Galleri 14 byder i år på en anderledes påskeudstilling og har fernisering skærtorsdag kl. 14, og har derfor valgt at holde åbent alle påskedage.

Kom ind og oplev forskellighederne! Galleriet har åbent hele påsken med fernisering skærtorsdag.

 Se billeder af kunst og øjeblikke under ferniseringen.

 

 
Galleriet, som fejrer 10 års jubilæum senere i år har nu udviklet et fundament hvor æstetik og fordybelse går hånd i hånd; hvilket bekommer gæsterne vel, da de skal vandre med øjne og ben gennem 750 kvm. fyldt med malerier på alle vægge, keramiske figurer, smykker og pileflet på podier, smukt anbragt i grupper hen over gulvene.

Alt frembragt af flere end fyrre kunstnere fra både Syd Amerika, Irak, Rusland, Ukraine, Norge og Danmark.