Udstillere / Bodil Juul

Bodil Juul - Billedkunst

Olie maleri

    Bodil Juul    
Eshøjvej 2 
9260 Gistrup
 
Tlf.50528878
Jeg maler i olie på lærred, og alle mine billeder har en grov struktur, hvilket giver en stoflig karakter. Jeg maler i temaer, og p.t. er jeg meget optaget af de små middelalderbyer i det sydlige Frankrig. Her vil jeg nævne Castelnou og Villefrance de Conflent. Også rejser til Italien har inspireret mig meget. Det er f.eks. Sienna og San Gimignano (byen med de mange middelaldertårne)
Som baggrund for maleriet har jeg uddannelse fra Statens tegnelærerkursus i København og Danmarks Lærerhøjskole fra 60érne og 70´erne. Senere har jeg opholdt mig i Sverige på Meginskolen og har desuden fået undervisning på Aalborg Kunstskole.
Af udstillinger kan nævnes: Megin Skolan-Sverige, Vildmosegaard, Knivholt Hovedgaard-Frederikshavn, Solside-udstillingen-Nørresundby og flere andre steder.
Desuden har jeg fået billeder antaget på censurerede udstillinger, som Ginsinghoved i Struer, Aalborg Hallen, Dronninglund Kunstcenter og BaneGården i Aabenraa.
Jeg har også undervisningserfaring i billedkunst, hvor jeg har undervist i Folkeskolen på Lærerseminarium, på Lærerhøjskole, på HF-kursus og Socialpædagogisk Seminarium. 
Venlig hilsen - Bodil Juul
 
Galleri 14 | Nørregade 14, 9640 Farsø