Scrapbog / Scrapbog 2010
Pyntet til 6 år´s fødselsdag med bolchestribet
 
Det var også en stor dag for galleriet
Vinderbilledet i 2010 malet af Gitte Rohde!
 
Traditionen tro udvælges et af kunstnergruppens værker til at være julemærke for Lions Club. Temaet, der arbejdes ud fra er ”Gammeldaws jul”, og det særligt udvalgte vil kunne købes op til jul. Overskuddet gik i 2010 til Julemærkehjemmet i Hobro.
 
Vinderbilledet præsenteres her af kunstneren Gitte Rohde, sammen med formanden fra Lions Club
 
Temaet var ”Gammeldaws jul”

Scrapbog 20010

7 års fødselsdag i Galleri 14
 
Denne dag blev fejret med maner!
 
Rigtig mange besøgende, og mange gode samtaler.

Søndag d. 7. nov. åbner Galleri 14 dørene for alle interesserede, da 7-årsdagen skal fejres. Jørn Bjerre, som var med til at skabe denne kulturelle isbryder, vil holde tale på baggrund af tiden, der gik, og hvad man har i vente. Der er kaffe, kaffe og lidt vin til forsøde denne søndag, som naturligvis også er chancen for gamle gæster til at iagttage, hvad der er sket siden sidst.
Da Galleri 14 kom på landkortet for 7 år siden, var det i samarbejde med Rabøl, som tidligere drev en boghandel i denne fantastiske bygning på ikke mindre end 700 m2. Det kommer nu de 12 kunstnere til gode, samt gæsteudstillerne, som løbende får mulighed for at vise sine værker frem.
.
Fødselsdagen er nærmest startskuddet på en serie af aktiviteter i Galleri 14, da der også er julemarked i november med gløgg, æbleskiver, boder og andre aktiviteter. Dernæst holder Bakkegårdens børnehave fernisering i samarbejde med galleriets forkvinde Laila Eskedal d. 26.-28. nov., som har fremstillet 54 fantastiske malerier, der vil pryde galleriet i december måned.
En kulturel lækkerbisken er i vente, da der er skotsk aften – ”Burn’s Night” i januar, men først skal det andet vist vises og evt. spises…