Udstillere / GÆSTEUDSTILLERE / Tanja Petersen
 

Tanja Petersen

Mit navn er Tanja Petersen.
Jeg har altid periodevis malet og tegnet lige siden, jeg som barn var med den lokale kunstner rundt i by og landområdet med blok og pensler.
Jeg er vokset op i syd/vest Danmark i det flade marsk område. Rejst lidt omkring som ung og har været bosat på Færøerne en kort periode. Jeg har bager og pædagog uddannelse bag mig, samt snust til andre fagområder. Den kreative nysgerrighed har dog altid været en tråd gemmen tiden og de forskellige forløb. De sidste par år har jeg derfor taget det at male og tegne ind som en mere seriøs hobby og deltaget i forskellige undervisningsforløb.
 
Nogle af mine billeder vil bære udtryk herfra, men langt de fleste er egne kunstneriske udtryk eller afstikker eller spor fra det lærte. Jeg oplever naturen og dyreriget som en rig inspirationskilde til, at finde udtryk til det jeg oplever i mit indre. Med en forkærlighed for træer, skyer og fugle.
Jeg holder meget af det abstrakte. Det abstrakte føles for mig, som et frirum til at komme videre i, når jeg sidder fast i de mere præstationskrævende tegninger/ malerier, i det jeg udfordres af det figurative.
De fleste af mine malerier kommer til udtryk gennem en intuitiv proces, hvor jeg går i ”dialog” med processen. Hvilket ofte føre mig ud i ny læring og nye færdigheder. Det skaber en stor glæde hos mig og en helt i gennem ekstra bonus når mine malerier skaber en respons hos iagttageren.
 
Skulle I have interesse i at følge min udvikling eller blot gense mine billeder er jeg at finde på Instagram PETERSENTANJA eller www.facebook.com/TP.PetersenTanja. (kræver pt. Ikke Facebook log in for at kigge med)